11. Nicolette Moes (v) - Ruinen

Ik ben Nicolette Moes, 52 jaar, woon in Ruinen. Ik werk in de geestelijke gezondheidszorg en hou me daar bezig met leefstijl, onderzoek en het vergroenen van de GGZ.

Ik weet vanuit mijn werk hoe belangrijk een gezonde leefomgeving is, niet alleen voor de mens maar ook voor  het opvangen van de effecten van de klimaatverandering  en het vergroten van de biodiversiteit.

Ik vind het belangrijk dat onze leefomgeving in De Wolden groen blijft, ook voor de vrijetijdseconomie. Daarom wil ik me inzetten voor de toegankelijkheid van het natuurlijk landschap voor fietsers, wandelaars en ruiters. Van groot belang daarbij is dat we natuurgebieden in ons landschap aan elkaar verbinden.

Een gezonde  leefomgeving voor mens en natuur die ook goed is voor de groene economie voor De Wolden, op de korte en lange termijn, daar sta ik voor namens GroenLinks De Wolden!